Elämä kantaa

Elämä kantaa

Pakko sanoa jotain ei niin intiimiä ja eroottista. Tässä se nyt on

Kuinka saada luottamus takaisin elämänjatkumiseen? Elämä jatkuu vai jatkuuko? Kyllä se hetken jatkuu, tämän hetken pituutta emme onneksi tiedä villejä veikkauksia siitä kyllä saattaa saada, mutta kukaan ei totuutta tiedä.
Case kuoleman odottelua
Sitähän se voi pahimillaan olla. Mieti nyt odottaa kuolemaa ja palata mielessään takaisin keskusteluihin joista tämä kuoleman odottelu on alkanut. Sietämätön tilanne ja silti elämä kantaa tässä kohtaa ja kuolema antaa odottaa itseään. Kuolemanpelko vai pelottomuus? Puhuuko ihmiset totta jotka sanovat etteivät pelkää kuolemaa? Vai saako sekasortoinen ajattelu vaan sotkettua asiat? Ihan mieletöntä, että sairaana tai toipilaana sinun käsketään toivovan lisää asioita vasta sitten jos olet elossa 3 kk, 6 kk, 9 kk ja sitten vuoden päästä ja neuvotaan uskomaan tulevaan vielä myöhemmin. Uskomatonta, mutta totta. Näiden ajatusten kanssa on varmasti yksin ja sekaisin.

Täti auttaa ja tavoitat Tädin numerosta

07 0093075

(2.50€/min+pvm) jos kuolemanpelko vaivaa tai kuolema antaa odotuttaa itseään niin, että tuskastuttaa. Täti tietää kyllä miltä pelkojen takana voi tuntua, pelkojen syntymismekaniikkaa ja pelkojen aiheuttamia ongelmia. Täti on valmiina kuulemaan huolesi ja jakamaan pelkojasi vaikkei Täti voi tietää miten hurjalta tilanne voi sinusta tuntua. Sinä et ole pelkojesi kanssa yksin, puhu Tädin tavoitat numerosta
07 0093075 (2.50€/min+pvm) Täti on koulutukseltaanlifecoach, MTP lähihoitaja, yritysvalmentaja, pariterapeutti Apua helposti ja anonyymisti sinun tarpeesi mukaan. Palvelun tuottaa Täti pl 84 90500 Oulu

Tiittimiitti

Tiittimiitti

sissy #transu #helmathoitaa #tiitti #neidot #herratnyloneissa #oulu #kemi Kuulkaas ihanat! Olisko innostusta tavata vapaamuotoinen meeting, kahvittelun tai teen merkeissä? Jos ihan vaan tyttöjenjuttuja? Minulla on tilat Kemissä ja Oulussa se ei siis ole ongelma. Mites aikataulut teillä tulijoilla? Onko toiveita? Oulussa liikkeeni on auki joka kuukauden ensimmäinen lauantai klo 11-15, sopisko kyseinen aika? Kemissä liike avoinna ke-pe eli niille päiville sopisi.

Laita viestiä jos aihe kiinnostaa valtiatariira@gmail.com

Tavoitat myös linjalta 070093075

Private show oulu pimpinkäyttö

Privateshow oulu pimpinkäyttö

Se on täällä nyt, vastaus kysymykseen kuinka sitä pimppiä sitten käytetään? Turhaan sitä selitetään tule katsomaan niin näytetään. Arvailut ei auta opastus joka tekee ryhdistäsi varmasti paremman sillä varmuus näkyy. Specifiä pikkutietoa joka on juuri näyttäjän ja opastajan mielestä parasta hoitoa. Yleispätevää opastusta joka toimii aina vaginaisen kanssa touhutessa. Hauskasta sisällöstään huolimatta, tiedollista ja mukavaa. Tämä on Sinulle mies joka haluat nähdä tussun. Osaat käyttäytyä etkä ole idiootti edes aikaa kysyessä. Täältä ei lähetetä kuvia eikä videoita. Etkä voi valita niin, kuin lihatiskillä. Ihmisyys ensin ja täällä valitaan ihminen, valinta on tehty sinun puolestasi. Helppoa eikö totta? Mitä täältä löytyy? Tussu tukevassa vartalossa estoton tussun näyttäjä näyttää apuvälinein miten sitten tussua käytetään. Tilaisuus on yksityinen eli privaatti juuri sinulle suunnattu.

Haluatko etäopiskelua?

Soita 0700 16645

Älä höpötä

Älä höpötä

Oletko tosissasi?
Väitätkö tosissasi unohtaneesi jo yliarvostetun seksin?
Miksi? Odotan istun kuuntelemaan.
Nyt käsi sydämelle. Vastaa rehellisesti, tunne miten kehosi reagoi, kun vastaat kysymykseen. Minä olen etsinyt nautintoa lisääviä välineitä valmiiksi juuri Sinulle.
Yllätä , tarvitset yllätyksiä ja osaat antaa niitä jos haluat ja uskallat.
Nosta elämänlaatuasi ja kuuntele kehosi todellisia tarpeita, ilman elämää rajoittavia rajoituksia. Anna palaa, osaat kyllä!
Toimi nyt, tee tilaus, paketit kulkevat täältä pohjois-suomestakin, Tädinaarteet ja etäpalvelut ovat nyt sinun ostettavissa. Uskon viriliteetin lisääntyvän jo heti tilauksen tehtyäsi. Se toimii, usko pois. Valikoima löytyy täältä http://www.nakkipiilo.com

#yllätä #erotiikka #elämä #energia #nautinto #kokeile #seksivälineet #tätiauttaa #täti

Upeus juuri sinä siellä – kielikylpy kutsuu

UPEUS JUURI SINÄ SIELLÄ – KIELIKYLPY KUTSUU


UPEUS JUURI SINÄ SIELLÄ – KIELIKYLPY KUTSUU

Kieli on ihmisen vahvimpia lihaksia en pelkää sen väsymistä.
Haluan kerätä hunajapisaroita huilultasi.
Huilun soittoa on harjoiteltava tullaakseen erityisen taitavaksi. Eikä pelkkä harjoittelu riitä, taitoa on myös ylläpidettävä.
Annatko sinä huilusi käyttööni, jotta voin treenata?
Treenihetki kanssani numerossa 07 00 16645
(2,50€/ min+pvm, puhelu katkeaa automaattisesti, kun 20 minuuttia on täynnä)

PIKKARITERAPIAA

PIKKARITERAPIAA

Pikkariterapia sopii sinulle joka mahodllisesti haluat pukeutua naisten alusvaatteisiin. Tai pidät erilaisten materiaalien kosketuksesta ihollasi. Pikkariterapia on LAdy Iira Oon kekesimä toiminallinenterapiamuoto jossa aisteja ärsytetään ja kiihottuneisuudesta palkitaan tai pilkataan. Hetki voi tuntu myös ihan erityisen kiusallisesta niin halutessasi.

Pikkariterapiahetki numerossa 070016645

Puhelunhinta on 2,50 € /minuutti + matkapuhelinmaksu

Palvelun tuottaa http://www.iira.fi PL 84 90500 Oulu

Miten ja missä sinä haluat?

Miten ja missä sinä haluat?

Istuskelin tauolla takapihan portailla ja annoin auringon säteiden sumentaa järkevän ajatteluni. Päästin ajatukset villiin laukkaan mieleni vaelteli varsin mielenkiintoisissa paikoissa.

Missä? Mietin miten voisin viihdyttää perinteisessä kokouksessa tai palaverissa istujaa, siellä piilossa pöydän alla tai skypen ääressä (siellä mihin kamera ei näy)?

Poskihoitoa vänkärinpenkiltä, ihan vaan vähäsen?

Pikaset työpaikallasi tai työpaikallani? Vai olisko sittenkin hauskaa ottaa vastaan tuntematon kaveri ja lypsää löysät pois keskellä päivää ja kaupunkia?

Kokeile päästä mielesi villiin laukkaan (eroottiseen sellaiseen), mihin päädyt ja mitä haluat?

Nyt olen valmiina villinkiin fantasiaan, kunnon roolileikkiin kanssasi.

Soita 0700 93075

(qtoy pl 84 90501 Oulu ja kaikki kiva maksaa myös soitto minulle 2,53€/minuutti+pvm, maksimi hinta puhelulle 50 €. Voit soittaa myös prepaid-liittymällä)