Puutteessa ja sankarinviittaa vailla

Puutteessa ja sankarin viittaa vailla

Mitä Sinä siellä louskuttelet leukojasi?? Hou hou tää show on kaikille kanssa ihmisillesi tuttu, olet huutava varoitusmerkki joka kertoo näin käy, kun unohtaa omat tarpeensa ja puskee marttyyrinä eteenpäin. Tiedätkö et ole ainut etkä yksin sillä alipanotila on todellinen uhka jo hyvinvoinnille. Tästä linkistä voit etsiä jälleen lisää kommentoitavaa ja kerätä pisteitä sankarinviittaa varten. Sanonpa vain että sitä et tule saamaan. https://www.nakkipiilo.com/kirjoitus/15034
Sinä fiksuna tiedät niitä sanontoja ja sanaparsia jotka kuvaavat ”puutteessa eläviä”, eikö? Ei niistä sen enempää. Mites Sinun taka hampaat jaksaa, kiristääkö kasvojen lihaksia? Eipä hätää suunta on ylöspäin, kohti valoa ja nautintoa jos niin haluat.
Villi ajatukseni melkein jo kuulee tupinasi, miten sinä et seksileluja tarvitse. Tämä linkki johdattaa Sinut aiheen pariin https://www.nakkipiilo.com/kirjoitus/14721
Puhalla olen tämän päivän töräytykseni päästänyt juuri ilmoille.

Täti Nakkipiilosta.

Ppssst olen linjalla 0700 16645