Nopa elämyksiä aikuisten leikkitilassa

Nopa elämyksiä aikuisten leikkitilassa

Asiakkaiden pyynnöstä kerron tämän nyt kaikille.

Aistikkaasti sisustettu Nopa-tilan sinulle joka elät elämän makuista elämää, haluat kokea ja tuntea, olla läsnä, kerätä kokemuksia. Sinulle ja/tai hänelle joka elää nyt eikä odota tuonpuoleisen tuovan täyttymystä. Elämä on nyt. Rahalla ei saa kaikkea, raha mahdollistaa kyllä asioita niin, kuin tämän tilan vuokraamisen, kuitenkin se hetki joka täällä ollaan on se kokemus joka jää muistoihin mukaviin ja tuntuu. Mahdollistajana mahdollistan tämän kokemuksen jonka voit elää ja tuntea omalla tavallasi. Onpa mitä kiikkustuolissa muistella ja voi tänne kiikkustuolistakin tulla ja palata takaisin, kun hetken ilotellut.

Nopa tästä pääset maksamaan tilavuokran

Haloo jos tämä tuntuu täysin utopialta niin minä olen linjalla valmiina leikkimään kanssasi. Tavoita minut numerosta 0700 16645 Puhelunhinta 2.50e/minuutti+pvm

Pssst. Nopassa on mahdollisuus leikkiä myös minun kanssani.

Advertisement