EI HALUTA EI HALUJA

EI HALUTA EI HALUJA

Kuulostaako tutulta? Terapeutti Minäni tietää, että näin se vaan on ja hyvin useassa osoitteessa. On siis täysin ok haluta ja ylläpitää haluja. Ja ihan yhtä ok on olla haluamatta ja ilman haluja tai estellä haluja. Se (seksi) nyt vaan ei ole kaikille niin tarpeellista eikä suhteeseen kuuluvaa.

Nyt kerron Sinulle jotain erityistä, pysy tarkkana. Minä olen täällä Sinua varten sillä haluan auttaa Sinua halujesi kanssa. Autan Sinua myös silloin jos halut ja ideat ovat hukassa! Intohimoni ovat seksi, raha ja auttaminen, mahdoton yhtäolo? Ei ole, usko pois kun tuntee ja tietää asioiden kääntöpuolen niin on helppo heittäytyä ”auttajanmekkoon” ja antaa mennä, nauttia matkasta ja lisätä löylyä. Livesessioista kerään kaiken aikaa uutta oppia jolla intiimielämää voi maukastaa. Välineet välillä jopa häijyt ovat mahdollusuus! Siis mitä? Et ymmärrä kuinka voin? Ei haittaa ymmärrys kasvaa kokemuksen myötä. Tuhma Täti voisi olla Sinunkin intiimielämäsi pelastus, kokeile tavoitat minut numerosta 0700 16645 (2,50€/min) ja nyt varmaan huokailet jo hintaa. Raha on vaihdon väline ja kerro toki jos sinulla on maksuton palvelu ja haluat aidosti auttaa, tiedolla, taidolla ja tunteella sanot sen millä autat ja mutu ei riitä perusteeksi.

Täällä siis olen Sinua varten, 0700 16645

En soittele perääsi, eikä täältä tule mainosviestejä. Asioi anonyymisti ja turvallisesti, sinulla on lupa ja oikeus valita, toimi nyt!

Se oli iso kiitos, kun ihqu puhelinfani halusi muistaa Tätiä, kiitos Sinulle ”korttihampaissa kulkeva kulkuri”