Eroottinentarina

Eroottinentarina

Tarinat ovat tulleet nauhoitteena jäädäkseen. Minä pidän niiden tekemisestä todentotta. Nyt niitä voi ostaa myös ’omalla’ juonella eli kerro mitä haluat, minä toteutan näkemykseni.

Voiko tarina todella muuttaa päivääsi?

Kyllä yli 95% kuuntelijoista / nauhoitteiden käyttäjistä suosittelee Nakkipiilon tarinoita. He kokevat tarinat erityisen innostaviksi, tunnelmaa nostaviksi ja sisällöltään todentuntoiseksi.

Tässä kopio palautteesta; Siis uskomatonta aivan, kuin olisin käynyt luonasi. Tämä on niin huippu, haluan lisää ja jatkoon, suosittelen.
Kokeile sinäkin ja ylläty.
Täältä tilaat vaihtelua viikkoosi!

https://www.nakkipiilo.com/tuoteryhma/1362145

Mikä ihmeen Nakkkpiilo??? Se on suuresta ja aidosta innostuksesta seksiin, alkunsa saanut seksivälinekauppa, jonka omistaa seksologi ja seksin monitaituri Iira eli Täti, Oulusta. Tietoa siis löytyy. Nimi on hassu, sen tarkoitus on jäädä mieleesi.

Paketissa ei Nakkipiilon nimeä näy.


Nakkipiilossa asioit turvallisesti ja anonyymisti, tottakait.
Maksut kulkevat Klarnan kautta.
Meillä käy kaikki tutut maksukortit: Visa, MasterCard ja American Express. Voit maksaa joko Debit- tai Credit-kortilla, aivan kuten missä vain tavallisella kaupan kassalla.
Käytämme korttimaksujen välittämiseen samaa luotettavaa, turvallista systeemiä, mitä esimerkiksi Twitter, Shopify, Kickstarter, Virgin, Lyft, Reddit ja monet muut tunnetut yritykset käyttävät netissä tuhansien maksujen käsittelyyn joka päivä.
Kaikki tietosi ovat 100 % salattuja. Meille välittyy sinusta vain tieto, että olet maksanut tilauksesi ja korttisi toimii. VAIN sinä tiedät korttisi oikean numeron. Emme me.
Joten voit olla täysin levollisin mielin. Tämä palvelu on täysin turvallinen.
Takaan sen henkilökohtaisesti, koska se on rakennettu samalle testatulle maksualustalle, mitä monet suuret yritykset käyttävät, joilla on miljoonia asiakkaita.

eroottinentarina #tarinanauhoite #sinunhetkiin #masturbaationmausteet #seksijuttu #aisuri #anoppi #äitipuoli #seksinovelli