PUHELINSEKSI

PUHELINSEKSI

PUHELINSEKSIÄ

Kevennä oloasi heti 0700 16645puhelumaksaa 2,50 € + pvm

palvelun tuottaa iira pl 84 90500 Oulu

Miten toimit? Kerro heti puhelun alussa, että haluat puhelinseksiä. Mieti millaista seksiä? Voit kertoa toiveesi heti puhelun alussa jos haluat. Mitä sitten teet? Tee mitä teet, masturboi tai ole masturboimatta. Puhelimessa uskomattomat fantasiaseksileikit ovat mahdollisia, voi olla kimppaa, aisuri etc… Eläimiä tai lapsia en suostu sotkemaan tai ottamaan fantasioihin edes puhelimessa.

Roolileikki vapauttaa ja tuottaa mielihyvää.

Seksi on aikuistenleikkiä ja seksuaalisten turhaumienpoisto lisää mielihyvää ja terveyttä.

Mitä mietin? No sitä, että jos lasten pitää saada käyttää mielikuvitusta jotta se parantaa ongelmanratkaisukykyä tai lapsenahan se vasta kehittää sitä. Niin miten on eikö mielikuvituksen aktivointi lisää myös aikuisen ongelmanratkaisukykyä? Ainakin sen tekee mielestä rennomman.

Täällä siis olen, soiton päässä ja numeroni on 0700 16645