Tekopippeliasiantuntija

Tekopippeliasiantuntija

Tämä tarina on tosi. Se kertoo miksi minusta tuli tekopippeliasiantuntija? Siis miksi? Ostettuani ensimmäisen vibraattorin en hihkunut innosta vaan raivosta. Sain kuukauden syödä puuroa sillä opintukeni käytin vibraattoriin joka oli kova ja perkeleen paha ääninen. Silloin teen päätökseni. Minulla on vielä jonakin päivänä Oulussa ja pohjois-suomessa tai lapissa seksivälinekauppa jossa henkilökunta tietää mitä myy. Ja tuntee aiheen erotikka ja seksi sen alalajeineen. Antoisaa tämä on. Opiskelu jatkuu edelleenkin, matka jatkuu. Muodollisia titteleitä keräsin aikani kunnes ymmärsin ettei riitä, että voi sanoa olevansa neuvoja, terapeutti, seksilogi etc… Ne eivät kerro mitään tiedosta ja taidosta. Tittelin saa, kun suorittaa jotain. Suorittamisessa olen loistava, osaan sen. Tittelit eivät kerro mitä tiedät ja kuinka hyvin tunnet aiheen. Ja mitä seksiin tulee niin tai tarkemmin sanottuna erotiikan alalajeihin niin ei niitä voi opiskella missään. Tietoa ei ole riittävästi opetuskäyttöön. Niinpä tein ratkaisuni ja opiskelen aihetta edelleen dungeonin syövereissäni, välillä toteutan fantasioita puhelimessa, tarkistan etätehtäviä videonpuhelussa, kerron kutsuilla asioista joista kukaan ei voi tietää tai kehtaa puhua ääneen. Ja autan asiakkaita liikkeissäni valitsemaan välineitä jotka lisäävät nautinnollisia mahdollisuuksia. Tiedän olevani suomen paras tekopippeliasiantuntija. Samaa nahkaa se on, kuin nenässäkin. Hyvää huolta on pidettävä molemmista päistä. Anna minun auttaa, kun kyse on intiimielämästä!

0700 16645

Puhelunhinta 2.50€/min plus paikallisverkkomaksu

Palvelun tuottaa Qyoy pl 84 90501 Oulu