Seksivälineet nettikauppa

Seksivälineet nettikauppa

Erotiillaliike Queen Desireen nettikauppa on http://www.nakkipiilo.com

Siellä ne aikuistenlelut on

Queen Desiree on vuonna 2004 Ouluun perustettu erotiikkaliike. Minä Valtiatar Iira halusin oman erotiikkaliikkeen jotta saan myydä tuotteita joista pidän. Ja palvella asiakkaita asiantuntemuksellani. Vuonna 2002 perustin Madam Mirjamin kanssa erotiikkaliike VanillaSkyn Kemiin. Ja kiitoollisena asiakkailleni matkani on jatkunut ja jatkuu paremman seksin puolesta edelleen. Eroottiset tuotekutsut olivat ensimmäinen tuttavuuteni seksivälineidenmyynti paikkana. Ja sitten tulivat liikkeet, kun en kutsuja ehtinyt kaikille pitää. Ja nyt liikkeeni ovat Suomen erikoisimmat, omanlaiseni kyllä. Ja arvaa mitä ?

Videopuhelu kierrokselle

Videopuhelu

Aion kokeilla sitä siis kokeilin jo.

Liikkeeseeni pääsee videopuheluostoksille, sopimuksen mukaan.