Riettaat ajatukset mielessä

Kiimassa olen auta!

Kiimassa auta!

Nyt se on totta. Tunnen kehoni olevan kuin tulessa. Kiima ei paranne kun on puutteessa, vaan kuljen kiimaisena ympäriini, ja en saa mielestäni pois miestä joka nai minua tässä vasta tovin niin ihanasti.

Koskettelen itseäni, mietin ottaisinko kaapista ihanan dildoni…

Suljen silmäni ja muistelen kuinka ihanalta tuntui,.kun märkään pilluuni mies tunkeutui ja alkoi naida ihanasti. Kerjäsin häntä naimaan hitaammin, ja voi taivas kun hän oli taitava. Huomasin lantioni liikkuvan, ja vartaloni kerjäävän lisää, vikisin ja kerjäsin häntä jatkamaan. Voihkin, ja kehoni oli tulessa himosta.

Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia… Ja miten saada tosiaan kiima pois kun on yksin kotona… Tää ei ole helppoa, osaisikohan joku ystävällinen ihminen auttaa minua..

0700 16646

Yksin kotona ja kiimanen olo. Miten nainen voikaan kaivata miestä näin paljon.. Haluaisin miehen päälleni, taakseni ja haluaisin niin paljon tuntea miehen kädet rinnoillani, pakaroillani...
Yksin kotona ja kiimanen olo. Miten nainen voikaan kaivata kullia näin paljon.. Haluaisin miehen päälleni, taakseni ja haluaisin niin paljon tuntea miehen kädet rinnoillani, pakaroillani…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s