IS: Saara ja Esa panivat seksielämänsä kuntoon kahdessa viikossa: ”Miksi emme kokeilleet tätä aiemmin?”

Saara ja Esa panivat seksielämänsä kuntoon kahdessa viikossa: ”Miksi emme kokeilleet tätä aiemmin?”

Viitattu 28.12.2017  🙂 Ps. Kivaa loppuvuotta muruset! ❤ I love you!

”Voiko nuupahtaneen seksielämän elvyttää? Suomalaispariskunta testasi ja yllättyi positiivisesti.
Julkaisemme jouluna uudelleen muutamia kuluneen vuoden parhaita juttuja. Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 15.7.2017.

Upea seksi oli yksi merkittävä syy siihen, miksi Saara ja Esa tunsivat voimakasta vetoa toisiinsa ja päätyivät pariskunnaksi.

– Harrastimme seksiä usein pitkän kaavan mukaan monta kertaa päivässä eri asennoissa ja paikoissa – välillä autossa ja ulkonakin, Saara kertoo.

Suhteen alkamisesta on nyt kahdeksan vuotta, ja moni asia on muuttunut. Parilla on kolme lasta, ja lakanoiden välissä on hiljentynyt.

– Kun olimme olleet kolme vuotta yhdessä, seksiä oli keskimäärin kerran kahdessa viikossa. Siitä lähtien määrä on vain vähentynyt. Nykyään voi mennä kuukausikin ilman, Saara sanoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Kun seksin määrä väheni, Saara alkoi miettiä, onko suhteessa jotain vikaa.

– Mietin myös, mikä on se syy, miksi emme innostu useammin sekstaamaan.

Kahden viikon kokeilu

Tutkimusten mukaan enemmistöllä suomalaisista on seksiä joka viikko.

– En ole varma, häiritseekö se meidän vähäinen seksi todella kumpaakaan meistä. Mietin, että pitäisikö meillä olla enemmän seksiä vain siksi, kun muillakin on, vai haluammeko sitä todella, Saara pohtii.

Toisaalta Saara ja Esa ovat huomanneet, että kun seksiä on enemmän, suhde voi hyvin ja arki sujuu paremmin. Aktiivisina kausina parista tuntuu siltä, että he ovat rakastavaisia – eivät lapsia yhdessä hoitavia työkavereita. Siksi seksin määrää on yritetty välillä lisätä.

– Molemmat ehkä haluaisivat rakastella useammin, mutta aloitteen tekeminen tuntuu jotenkin työläältä, eikä aikaa tunnu olevan, Esa sanoo.

Saara ja Esa ovat päättäneet vilkastuttaa seksielämäänsä ja katsoa, miten se vaikuttaa arjen sujumiseen kahden viikon ajan. Onko parilla vähemmän erimielisyyksiä, kun peiton alla tapahtuu enemmän? Pari lupautuu tekemään aloitteen aina, kun seksiä tekee vähänkään mieli. Apuna he käyttävät näitä asiantuntijoiden vinkkejä ja tätä kuuden viikon seksiohjelmaa mukailtuna.

Yritystä, mustasukkaisuutta, väsymystä, hurjia orgasmeja… Miten kokeilussa lopulta kävi?

– Tuntuu siltä, että jo parissa viikossa seksiin panostaminen on tuonut meitä lähemmäs toisiamme. Päätämme, että jatkossa merkitsemme seksin kalenteriin, jos edellisestä kerrasta on jo aikaa. Silloin molemmilla on sellainen olo, että aloite on helpompi tehdä, kun seksipäivä on lyöty lukkoon, Saara sanoo.

– Seksilelut jäävät käyttöön. Miksi emme kokeilleet tätä seksiin panostamista jo aiemmin? Esa miettii.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s