TAMPERE – LEIKITÄÄNKÖ?

Aamulenkillä listasin mielessäni asiat joita tänään ja tällä viimeisellä Tampereen työviikolla haluan ehdottomasti tehdä. Opettaa tyttöilyn saloja, jollekin niistä aikuisten oikeasti pitävälle, käyttää tyttöilyä tarvittaessa vaikka rangaistusmuotona. Opettaa Narttua käyttämään pyrstöään kunnon imutukseen, nautinnon lisämuotona. Kouluttaa, rapsutella ja paijata kaksi jalkaista koiraa. Tuntea miten varpaitani, jalkapohjia, sääriäni, reisiäni ja takapuoltani todella palvotaan. Käyttää jalkojani erityispalkintona niitä himoitsevalle. Verhota jalkani nyloniin ja naisellisiin kenkiin ja nähdä reaktiot mitä aaah niin ihana liukas nylon saa jalkojeni kanssa aikaan. Valmistautua tuhman tohtorin rooliin, tehdä tuiki tärkeitä tutkimuksia kiusoitellen. Tai kivulla, joka saa puolusta ja pelastu hormoonit hyrräämään ja tuottamaan mielihyvää ehkä pidemmänkin aikaa. Tahdon ojentaa toden teolla kuritonta, sadistinen minäni rakastaa kättä pidemmän käyttöä. Tehdä yksittäisiä isoja ja pieniä aluevaltauksia kehollasi cbt, cumcontrolla ja huipun pilaaminen. Käyttää ihmisen mallista Idoa, tyhjentää säiliöni  suoraan päällesi. Tämä kaikki on tuskin mahdollista ainoastaan yhden kanssa, mutta jo muutama mukava tuokio päivässä riittää täyttämään toiveeni. Tunteella, tiedolla ja taidolla Lady Iira. Lisätietoja soittamalla 040 8343988

 Niin ja ellet pääse paikalle toteutan tasokkaasti myös fantasioita myös puhelimessa! 0700 93075 (2,53€/min+pvm) iira.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s