Seksikoulu

Monen mielestä ihon kosketus, läheisyys ja hyväilyt ovat tärkeä osa eroottista latausta ja seksiä. Vanhempien seksikoulun neljännessä harjoitteessa kosketetaan eroottisesti – osansa saavat niin miehet kuin naisetkin.

Tehtävä 4: Hyväile!

Varaa aikaa ja paikka sekä rauhoita mielesi muilta mielenärsykkeiltä.

Käytä runsaasti liukastetta tai intiimihierontaan soveltuvaa öljyä välttääksesi hiertymät ja lisätäksesi nautintoa.

Kosketettavana nainen
1. Nainen istuu hajareisin miehen sylissä selkä miehen vatsaa vasten, naisen jalat miehen jalkojen ulkopuolella. Mies hyväilee naisen alapäätä vuorokäsin yhtenäisellä liikkeellä.

Tässä harjoitteessa naisen alapäätä voi koskettaa joko laajalla otteella kevyesti koko sormien avulla tai tarkemmalla otteella, etu- ja keskisormen päillä.

Liikkeen voi tehdä joko välilihan alueelta klitoriksen yli tai pelkästään klitoriksen alueella. Liikkeen laajuutta voi ja kannattaa vaihdella, esim. alussa voi tehdä pidempää liikettä ja lyhentää liikettä loppua kohden. Liike on melko hidas.

2. Nainen makaa selällään, mies on naisen vierellä. Mies työntää 1–2 sormea sisään hieromaan g-pistettä vaginan etuseinämästä edestakaisella kutsuvalla ”tule tänne” -liikkeellä sormia koukistaen.

Toisella kädellä mies hyväilee naisen klitorista kevyesti pyörivällä liikkeellä. Liikkeen nopeutta voi vaihdella hyvin hitaasta hyvinkin nopeaan.

Kosketettavana mies
3. Mies makaa selällään, nainen on miehen vierellä. Nainen hieroo penistä kiertoliikkeellä tehden sen yläosaan ”hatun”.

Pidä kiinni peniksen varresta niin, että peukalo osoittaa alaspäin. Kuljeta kättä kiertäen ylöspäin terskan alaosaan asti, jolloin ote kääntyy kämmen alaspäin. Liike tehdään melko hitaasti.

4. Mies makaa selällään, nainen on miehen vieressä. Nainen hieroo miehen penistä vuorokäsin puristusotteella alhaalta ylöspäin. Peukalot osoittavat ylöspäin. Peukalon pää osuu terskan tyvessä olevaan tuntoherkkään alueeseen. Etsi sopiva liikkeen nopeus.

Antaudu ja käytä mielikuvitusta

Intiimi kosketus kiihottaa ja antaa nautintoa. Se on väylä uusin tapoihin koskettaa ja antaa – sekä saada – seksuaalista nautintoa. Koskettaa voi käsillä, kielellä, huulilla, varpailla, rinnoilla, peniksellä ja vaikka koko keholla.

Erotiikkaliikkeissä on laaja valikoima erilaisia tuotteita monipuoliseen intiimiin koskettamiseen. Kosketuksen intensiivisyyttä voit lisätä muun muassa hierontaöljyllä, joka sopii myös genitaalialueelle.

Omaa, niin kuin toisenkin kehoa, kannattaa kuunnella. Keholla on usein viisas viesti annattavanaan. Aluksi kannattaa käydä keho läpi niin, että ohittaa genitaalialueen ja rinnat, ja keskittyy etsimään muut eroottiset ja kosketusta kaipaavat kohdat omasta ja toisen kehosta, muun muassa pakarat, polvitaipeet, reisien sisäosat. Myöhemmin voi ottaa intiimiin kosketukseen mukaan myös erogeeniset alueet.

Mitä avoimemmin toisen intiimiin kosketukseen voi antautua ja sille avautua, sen parempi lopputulos yleensä saavutetaan. Yllätykset uusista eroottisista alueista ovat mahdollisia ja toivottaviakin, ne kannattaa painaa mieleen. Muista kuitenkin aina kunnioittaa omia ja toisen rajoja. Kaikki eivät halua tulla kosketetuksi kaikkialta.

Artikkelia varten haastateltu: Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/16/vanhempien-seksikoulu-osa-4-hyvaile?ref=ydd-related-program

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s