Sähköä seksiin – paristoilla tai ilman

Kimallus.fi -sivuston aktiivisimmat käyttäjät ovat sivuston uusimman kyselyn mukaan myös kokeneita seksivälineiden käyttäjiä. Kuluttajille tarkoitettuun kyselyyn vastanneista yli puolet käytti välineitä aktiivisesti tai koki ne mukavana seksin piristeenä. Vain vajaa viidennes koki seksivälineet ahdistavina tai luotaantyöntävinä.

Kyselyn tulokset tuovat uutta valoa sivuston aiemmin toteuttaman, vajaa kymmenentuhatta vastaajaa keränneen suurkyselyn tuloksia. Kimallus.fi -sivuston tekemä suuri naiskysely raotti verhoa siitä, kuinka tyytyväinen suomalainen nainen on mm. parisuhteeseensa, itseensä ja seksiinsä. Kävi ilmi, että vajaa kolmannes naisista halusi välillä vaihtelua. Vajaa neljännes vastaajista oli kokeilunhaluisia, kun taas kuusi prosenttia ei esimerkiksi harrastanut seksiä lainkaan.

Uuden kyselyn tuloksista voidaan päätellä, että Kimalluksen käyttäjät ovat tavallista suomalaista naista seksuaalisempia. Myös seksin lisukkeena erilaiset lelut ovat lisääntyneet siinä määrin, ettei seksileluja tai niistä puhumista koeta ahdistaviksi.

Geishakuulat

Geishakuula on saanut nimensä japanilaisten geishojen mukaan. Kuulia käytetään tuottamaan seksuaalista mielihyvää sekä vahvistamaan lantionpohjan lihaksia. Lihasten harjoittaminen auttaa virtsankarkailuun sekä parantaa seksuaalista tyydytystä yhdynnässä. On myös niin sanottuja jumppakuulia, jotka ovat pienempiä kuin geishakuulat ja tarkoitettu ainoastaan lantionpohjan lihaksia vahvistaviin jumppaliikkeisiin.

Klitoriskiihottimet

Klitoriskiihotin on pieni, joskus moottoroitu ja värisevä esine, jolla voi hyväillä yksittäistä aluetta kuten klitorista. Malleja on olemassa monia, esimerkiksi sormen päälle asetettavia tai kädessä pidettäviä. Perhoseksi kutsutaan mallia, jossa on vyö lantiolle kiinnittämistä varten. Värisevä osa ei välttämättä ole perhosen mallinen.

Hieromasauvat

Hieromasauva on yleensä moottoroitu, värisevä sauva joka työnnetään sisälle vaginaan tai käytetään klitoriksen kiihottamiseen. Hieromasauvaa voi käyttää myös anuksen kautta. Hieromasauva saattaa puhkaista naisen immenkalvon, mikäli sen työntää vaginan sisälle.

Anaalisauvat

Anus ja sen välitön ympäristö sisältävät paljon hermoratoja. Siksi niiden hieronta erilaisilla sauvoilla, tapeilla ja kuulilla tuottaa monille voimakasta nautintoa. Sauvat ovat usein joko samoja tai ainakin hyvin samanlaisia kuin vaginan hierontaan tarkoitetut välineet ja niitä on sekä moottoroituja että moottoroimattomia. Mutta anaalisauvat ovat myös todella kovia. Tärkein ero on useimmiten välineiden koko, sillä sulkijalihasta on usein vaikea rentouttaa tarpeeksi, jolloin kookkaiden esineiden käyttäminen tuottaa kipua. Oikein käytettynä anaalisauvat ovat kuitenkin turvallisia.

Nänninipistimet

Nänninipistimiä käytetään rintojen nänniosaan. Perinteinen kiinnitys on pyykkipoikamainen eli ne puristuvat nänneihin kiinni. Nännien herkkyys riippuu hyvin paljon ihmisestä ja toisille ne voivat tuottaa kipuun liittyvää nautintoa kun taas toisille pelkkää kipua.

Lainattu 1.9.2016

Kirjoittanut

Mika Luosujärvi

http://www.terve.fi/parisuhde-ja-seksi/sahkoa-seksiin-paristoilla-tai-ilman

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s