Olen ajatellut sinua

 

Ajattelen Sinua. Voiko toinen ihminen lähettää toiselle ihmiselle telepaattisia viestejä? Levoton olo, ja mietin viime keskusteluamme. Huomasit mielialani, ja juttelimme avoimesti mistä kumpikin pitää. Rohkenin kysyä sinulta mikä on suosikki asentosi. Kerroit, että pidät erityisesti takaapäin naimisesta. Kerroit kuinka ihanasti voisit ottaa minut molempiin reikiin. Välillä naisit minua Sinne ja välillä Sinne. Nuolisit eka minut kiimaan, ja työntäisit sykkivän kyrpäsi sisääni.

Kerroin, että nuolisin sinuakin mielelläni Joka paikassa ja jokaisella tavalla. Voisit opettaa minulle uusia juttuja joita en ole kokeilut. Kuulin äänestäsi hymyn, ja kerroit olevasi mielelläsi minulle opettaja, jos olisin kuuliainen. Lupasin olla.

 

Nyt tarvitsisin sinua. Kiimanen olo.

Terveisin,

Aino-Ilonasi

0700 930 75
2,53 euroa minpvm

Qpl84 Oulu 50

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s