Haluaisin istua sylissäsi

 

Soitit minulle pitkästä aikaa. Kerroit lukevasi blokiani, niin ajattelin kertoa miltä äänesi kuulosti… Kiihotuin, ja hämmennyin kun kuulin äänesi. Koitin pysyä hetken neutraalina, ettet säikähtäisi. Kyselit kuulumisia, ja että muistanko sinut… Toki muistin, ja kerroinkin ajatelleeni Sinua. Huomasin paikkojeni kostuvan, ja puhelun aikana laitoin käden pikkuhousuun… En kehdannut muuten kertoa sitä sinulle, anteeksi.

 

Kuvailit ihanasti miten pystyisin luottamaan sinuun, ja istumaan syliisi. Olisit lempeä, ja hellä. Nuolisit minua… Ja minäkin saisin maistaa sinua. Istuisin sylissäsi ja ohjaisin ihanan kalusi sisälleni, ja nostelisin hellästi lanteitani, ja tiedän, tuntuisit ihanalle. Ratsastaisin päälläsi, ja kerroit kuinka hellästi koskettelisit rintojani, suutelisit nännejäni… Vuoihkisin, huutaisin ja haluaisin lisää.

 

Odotan soittoasi, olet ihana mies.

 

Terveisin,

Aino-Ilona

0700 930 75
2,53 euroa minpvm

 

Seksi Ilonalla on mielessä miehet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s