Tuhma neito vailla miestä…

Lomalla tuli hoidettua ihoakin... Nyt olen rentoutunut, ja ah niin onnellienn. Miehen kipeä vaan toki olen...
Lomalla tuli hoidettua ihoakin… Nyt olen rentoutunut, ja ah niin onnellienn. Miehen kipeä vaan toki olen…

Tänään olen ajatellut koko päivän sinua, sitä miltä tunnut… Sitä miltä tunnuit kun ratsastin ihanan kalusi päällä, ja kuinka taivaalisen upealle tunnuit kun tulit päälleni ja työnsit ihanan kalusi sisälleni. Huusin nautinnosta, välillä yritin purra hammasta, niin ihanalta tunnuit… Huomaan kuinka haluan lisää, ja enemmän. Kaipaan miehen kosketusta, kaipaan miestä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s