Tiesitkö naisen g-pisteestä…

G-pisteeksi (Gräfenberg-spot) kutsutaan herkkää aluetta naisen emättimen etuseinämässä.[1] Sen olemassaolosta ei kuitenkaan olla yksimielisiä. Joidenkin naisten mukaan heillä ei ole G-pistettä, eikä lääketiede ole kyennyt varmistamaan G-pisteen olemassaoloa. Tätä teoriaa tukee myös se, että identtisiltä kaksosilta ei välttämättä molemmilta löydy G-pistettä, vaikka he muuten olisivat samanlaisia monella eri tapaa.lähde?

Väitetysti G-piste sijaitsee yleensä noin neljän sentin syvyydessä emättimen etuseinämän keskivaiheilla. G-pisteen nimesivät 1980-luvulla Beverly Whipple ja John Perry[2] gynekologi Ernst Gräfenbergin mukaan.[2]

Merkitys naisen seksuaalisuudessa

Monet naiset kokevat G-pisteen hyväilyn miellyttävänä vasta ollessaan jo valmiiksi seksuaalisesti kiihottuneita. G-pistettä voidaan stimuloida hankaamalla tai painelemalla esimerkiksi sormin. Jotkin yhdyntäasennot edesauttavat miehen siittimen osumista G-pisteen alueelle emättimessä. G-pisteen stimulointi aiheuttaa erilaisen, joidenkin mukaan voimakkaamman orgasmin kuin klitoriksen stimulaatio, ja saattaa aiheuttaa ejakulaation.

<3 <3 Kosketa minua hellästi

 

 

 

Lähde Wikipedia G-piste 17.8.2016

https://fi.wikipedia.org/wiki/G-piste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s