Kesän kynnyksellä

Moikka moi

Se on kevättä rinnassa, ja pian on kesä. Kesällä aijon uida paljon, kenties pyöräillä ja nauttia elosta. Taidan olla hiukan kesä kissa.Olen miettinyt viime aikoina, kuinka paljasta saakaan ihminen olla kiitollinen ja kuinka paljon sitä onkaan tullut kokeiltua, tehtyä mukavia asioita.Jos rehellisiä ollaan, niin olen aina ollut aika seksihurjastelija.Menetin vasta lukiolaistyttönä neitsyyteni, juuri kun olin täyttänyt 18 vuotta. Sen jälkeenhän sitten huomasin eroottisen energian merkityksen, ja lähdin paikalliseen strippibaariin töihin. Minua kiehto miesten reaktiot alastomasta vartalostani. Sen jälkeen lähdinkin jo kierteleen suomea, ja kappas löysin itseni Oulusta ihanasta pervo studiosta, jossa sitten tuli tehtyä kaikkea mukavaa kuten otettu miehiä strapponilla, piiskaa heilutettua, sidottua miehiä seksikeinuun, ja palvoapa muutama mies ihanasti jalkojani. Oih niitä ihania muistoja.

Nyt kesän kynnyksellä huomaan seksuaalisuuteni heräävän, ja seksin, naimisen ja erotiikan olevan enemmän ja enemmän TAAS MIELESSÄNI. Olisipa kiva kuulla muidenkin ajatuksia aiheesta, miten kevät vaikuttaa vietteihin…

Pitäkää kivaa, olkaamme itsellemme kilttejä, muita unohtamatta ❤

 

Parhain terveisin,

Aino-Ilona

Koskettaa saa, nätisti :)
Rakastan kun rintojani hyväilään, kosketellaan…

Soita

0700 930 77

1,98 euroa min+pvm Qpl84

Oulu 50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s