Seksi koulutusta

Seksikoulu auki. Vain seksistä aidosti kiinnostuneille. Jokaista halukasta emme voi otta vastaan. Haku 6.4.2016 mennessä. Koulutus vaihtoja etänä 1-3 asteen välillä. Ryhmät jakautuvat vasta-alkajiin, ja sitten hiukan kokeneempiin tapauksiin. Me päätämme mihin ryhmään sijoitamme sinut, ja opetamme sitten sinua kyseisen seksi-ohjelman mukaisesti.
Seksikoulu auki. Vain seksistä aidosti kiinnostuneille. Jokaista halukasta emme voi otta vastaan. Haku 6.4.2016 mennessä. Koulutus vaihtoja etänä 1-3 asteen välillä.
Ryhmät jakautuvat vasta-alkajiin, ja sitten hiukan kokeneempiin tapauksiin. Me päätämme mihin ryhmään sijoitamme sinut, ja opetamme sitten sinua kyseisen seksi-ohjelman mukaisesti.

Kaipaisitko tietoa miten voisit pidentää orgasmia… Tai haluaisitko parantaa rouvasi nautintoa kammarissa. Kyllästyttääkö perinteiset lähestys saarnaaja jutut ja haluaisit kenties jotain piristystä. Seksin ammattilaisena osaamme kertoa kivoja vinkkejä miten nainen kuin nainen tyydytetään, millä tavalla saat lisää potkua seksihommiin, ja kenties voimme avustaa sinua hiukan myös masturbaatiossa.

sOITA

 

0700 930 75

2,53 euroa minpvm

Qpl84 Oulu 50

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s