Suuseksiä junassa tuntemattoman miehenkanssa.

Ravintolavaunussa me tavattiin. Oli kiva lämmin kesäpäivä ja olin nätissä kukka mekossa kun tunsin katseen rinnoillani.Vastapäisessä pöydässä istuva herras mies hymyili, hiukan röyhkeästi ja jatkoi katselemista… Vaivaanuin aluksi. Mutta kun mies ei lopettanut katsomista, uskalsin katsoa häntä takaisin, eka ujosti ja sitten hiukan pitempää. Matkaa oli vielä jäljellä reilu tunti. Mies lähti kävelemään kohti makuuvaunuja, ja jotenkin ujosti lähdin seuraamaan häntä.. Mietin olenkohan hullu, ja että ainahan voin kääntyä ja teenskennellä meneväni eteenpäin..

Noh mies pysähty aika pian, muutaman vaunun päästä, meinasin kävellä häneen pahki. Hän oli hiukan pitempi minua. Komea, tumma mies ja nyt hymyili ystävällisesti, hiukan virnistäen ja ja nojasi oveen joka oli puoliksi auki..

Hymyilin ja tunsin itseni hiukan kömpelöksi. Ja hiukan ujostelin, mies vinkkasi ja ja avasi ovea hiukan… Pujahdin sisälle ja hän sulki oven, edellenkään emme olleet vaihtaneet sanan sanaa. Istahdin sängylle ja huomasin kuinka miehen farkuissa pullotti. Hän katsoi edelleen himoiten rintojani, minua ja vartaloani. Tuli lähemmäs, ja kosketti hellästi rintojani, voihkasin… Ja avasin nopeasti hänen farkkunsa ja hämmästyin kuinka ihanan terhakka, kova kalu sieltä tuli esiin. Kosketin varovasti kalua, ja nuolasin kalua, kalu sykki ihanasti ja hellästi ja hiukan ujosti aloin nuolemaan kalua, tunsin miten mies riisui pikkuhousuni. Laski omat farkunsa maahan ja nosti minut hellästi päällensä 69-asentoon. Kiihotuin miehen otteista ja aloin nuolemaan nopeampaa… Tunsin miten miehellä tulisi pian. Nuolin kalua kuin tikkaria, välillä hitaammin, välillä hiukan nopeammin.Kalu sykki, kunnes minun oli ihan pakko hypätä miehen kalun päälle ja alkaa ratsastamaan.. Onneksi voihkaisujani kukaan (toivon mukaan) ei kuulut kun sain…

Mies laukesi sisääni. Suljin silmäni, en muista koska viimeksi olisin kokenut yhtä ihanan panon.
Emme muuten esitelleet itseämme. Vaan kun kaikki oli ohi hymyilin hiukan ujosti, etsin pikkuhousuni, ja laitoin ne laukkuuni.Mies myös puki, hymyili söpösti ja jatkoi matkaansa toiseen suuntaa…

Ja pujahdin ovesta ulos. Pian olinkin jo pääte asemalla, ja hymyilin ihanalle miehelle iloisesti kun hyppäsin laiturille.

Kesäneito Aino

0700930 75
puhelunhinta 2,53 €/min + pvm Qt
Pl84 Oulu50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s