Salainen pano

Niin… Näin kesä iltoina on mukava muistella vanhoja. Tekee mieli… Istun sohvalla, ja huomaan ajatukseni harhailevan…

Muistelen ihanaa, salaista panoa naapurini kanssa muutan viikon takaa. Kutsuin hänet luokseni autamaan pesukoneeni kanssa.En osanut asentaa uutta pesukonetta paikalleni. Soitin apua. Mies tuli nopeaa. Ja olinhan minä huomanut hänen kiinittäneen huomiota rintoihini.Ja kuinkas ollakkaan… huomasin hänen houssuissa kivaa pullotusta.

Kysyin haluaisinko hän kenties juoda jotain, ja menin keittiöön hakemaan huurteisen oluen. Lantioni taisi hiukan keikahtaa.. Niin, olen huono salamaan haluani, vaikka kai se oli aika itsestään selvää. Halusin tätä miestä, ja en saanut katsettani irti hänen lihaksikkaista käsistä…

Tarjosin miehelle pullon, ja huomasin miehen tuijottavan rohkeammin rintojani. Nyökkäsin hiukan ujosti, ja sanoin ”Olisiko kiva pieni tauko” ? Ja noh makuuhuoneeseenhan hän seurasi minua ja meidän piti olla oikein hiljaa. Miehen vaimo oli seinän takana, ehkä juomassa kupin kahvia… Kun hänen miehensä hyväili ihanasti minua, ja pian paitani oli pois… Hän suuteli minua ihanasti joka puolelle. Tuntui niin kiimaselta…

Teimme sen kiihkeää, ja nopeasti.

Tunnen vielläkin hänen kovan kalunsa sisälläni, ja kuinka purinkaan hammastani etten olisi huutanut nautinnosta kun hän otti vihdoin minut takaa.Rajusti, mutta hellästi. Suuteli niskaani, piti hiuksistäni kiinni, ja nai. Nai niin hiton ihanasti.

Uskotko?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s