Seksifantasiat – seksipuhelin

Seksifantasiat – Seksipuhelin

Aah niin ihana aurinko. Riisuu loputkin vaatteet ohikulkijoilta ja saa villit fantasiat heräämään. Muutin maisemakonttorini rannalle. Oman laiturin päähään ja voit vain kuvitella mitä mielessäni liikkuu? Täällä reisieni välissä olus paikka liukkaalle kielelle. Pystylle pyllylle jota voisin pöyhiä oikein kunnolla. Tuhkakupille joka.. Jalkarahille, joka hieroisi, suukottelisi ja palvoisi jalkojani. Ja tietysti palvelijalle joka olisi paikalla sormieni napsautuksesta. Täällä olen fantasioitasi varten.. soitappas vaan Iira.

seksipuhelin
Seksifantasiat, puhelinseksi 0700 16645

0700 – 166 45

(2,53 €\min + pvm)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s