Kesämimmi kenkä ostoksilla… ja pikapano :)

Tänään ajattelin lähteä ostoksille yhden Tiinankaa. Olen kartoittanut mitä tarvitsen, mitä en ehkä tarvitsisi mutta kovasti haluaisin…  Puih kesämekon ylleni. En jaksanut pukea alushousujani päälle vaan ajattelin, että niitähän olen menossa ostamaan. 🙂

Nyt on muutama päivä mennyt viime kerrasta, ja hiukan levoton olo. Kaipaisin enemmän erotiikkaa elämääni. Olen katsellut remontti miehiä kadulla sillä silmällä hiukan. Ja haaveilut ihanasta pikapanosta.

Paljaalla on kaikista ihaninta… Ennen ostoksille menoa minun kyllä pitää etsiä oma kaalimato ja hiukan leikkiä. Puen korkokengät jalkaani (ne uusimmat, joissa on 10 cm kauniit korot) ja katselen itseäni peilistä kun kaalimato hitaasti työntyy sisääni… Hmm… Tuntuu uskomattoman hyvälle.

Levitän jalkojani, ja huomaan kuinka märkäolen. En muistanut ikkunani olevan hauki. Havahdun kun jalkojani hyväilään… Kaduntyömies oli kuulut voihkasuni ja tullut hyväileen varovasti nilkkaani. Ja kun avasin silmäni hän hyväili minun korkokenkiä. Oih, kun minua alkoi haluttaamaan lisää. Nyökkäsin miehelle,ja ei mennyt aikaakaan kun hän hyppäsi ikkunasta sisään, avasi housujansa ja työnsi ihanan kalunsa sisääni. Mietin, että ei voi olla totta mikä ihana tuuri!

Sitten aloin voihkia kiimasta.

Aino

0700 930 77
1,98 €\min+pvm
Qtoy oulu50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s