Kenkä ostoksilla

Tänään sitten lähdin kävelylle kaupungille. Oli sen verran ihana päivänä, että enhän minä sisällä maltanut olla. Puin ihanimman mekkoni päälle, kivat korkokengät… Ja nautin kun päät kääntyi. Minulla oli selvät suunnitelmat kuitenkin,Tänään halusin ostaa uusia ihania kenkiä, ja kenties joitain ihania uusia alusvaatteita. Kenties jotain pitsistä, jotain valkoista, ehkä punaista.

Lähdin etsimään uusia saappaita itselleni. Ja jos silmiin sattuu, ajattelin katsoa uusia kauniita korkokengiä. Olen aina rakastanut pukeutua nätisti, naisellisesti (ei liian lutkamaisesti kuitenkaan! ) vaan ihan silleen kesämekkoja, nättejä korkekenkiä, joskus tosin kivat stay up-jalassa on on ihana kävellä… Ilman pikkuhousuja toki, hihih 🙂 Niin… Oli tosi kiva aamupäivä kyllä kaupungilla..

Nyt olen sitten kotona. Kävin suihkussa. Ja mietin mitä sitä keksisi 🙂

Terkuin Aino 🙂

0700930 75
puhelunhinta 2,53 €/min + pvm
Qt Pl84 Oulu50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s