Kerran sain vanhempaa miestä

Tämäkin juttu on tosi.
Niin kyllähän minä olin huomannut, että töissä yksi vanhempi mies aina tuijotti rintojani. Olin aluksi, etten huomaamaakaan. Mies oli jo makuuni hiukan liian vanha ja minä nuori, siro ja menevä. Noh, ainahan vahingossa kuitenkin käveli ihan lähellä minua, joskus litisti vartaloansa liian lähellä minua, ohi mennen kerran kosketti myös rintojani. Hävytön mies ajattelin… mutta kun käsi ei lähtenytkään kerran pakaralta niin nopeaa kuin tavallisesti olisi ohikulkijalla kuulunut, huomasin pientä kutinaa alapäässäni. Koitin salata orastavan kiihotukseni, ja käänsin pääni pois, ja jatkoin matkaani.

Noh, sehän meni sileen, että olin kerran viimeisenä jäänyt laittamaan paikkoja lukkoon, ja ihan ajatuksissani siivoilin hiukan. Sinä iltana olin menossa vaan kotia, ja suihkuun… Mietin, että kehtaanko käyttää työpaikkani suihkutilaa… Ajattelin, että eihän täällä ole enään ketään ketään. Ja kun olin saanut paitani pois, ja sukkahousuni, huomasin että joku tuijottaa minua… En kerennyt reagoida mitenkään, kun tunsin jonkun laittavan sormen pikkuhousujeni sisälle, ja kourivan pieniä rintojani. Tämä mies, kenen nimeä en ollut koskaan kehdannut kysyä, oli takanani ja tunsin hänen ison kalun kovettuneena pakaroitani vasten. Olin hämmentynyt, hiukan nolostunut ja ärsyntynyt. Eihän näin saa tehdä! Tämä ei ole ollenkaan sopivaa ajattelin… Mutta parahdin kuitenkin nautinnosta. Mies selvästi tiesi mitä teki. Kuulin hänen aukaisevan housujansa ja ottavan kalun esille. Kosketin kivi kovaa kalua ja hän painoi hiukan päätäni alas, ja pian olin polvillani ja nuolin sykkivää kalua.Aika nopeasti huomasin, olevani ilman pikkuhousuja, ja kontilani pakarat pystyssä. Parahdin kun iso terska alkoi työnty hitaasti, tuskallisen hitaaasti, mutta ihanasti sisälleni. EI voi olla totta ajattelin, mutta levitin hiukan jalkojani lisää kuitenkin.. Suljin silmäni nautinnosta kun kalu tuli sisälle,purin hammasta, kun mies alkoi työnteleen rajusti kaluansa sisälleni…

0700930 75
puhelunhinta 2,53 €/min + pvm
Qt Pl84 Oulu50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s