Seksi muistoja

Olimme mökillä kaverini ystäväni Marinkaa. Sinä kesänä kumpikin meistä täytti 19 vuotta. Mari  oli kanssani monessa asiassa täsmälleen samalla aaltopituudella. Olimme lähteneet kahdestaan mökille. Ihan vaan minä ja Mari.Minähän olen tälläinen vaalea, rintava tyttö ollut aina. Silloin olin vielä kokemattomampi ja tiesin, että Mari oli vielä kokemattomampi kuin minä.Ystäväni oli taas siro, pieni kokoinen punapää. Ujo, mutta tiesin hänen olevan ahne kyrvälle.

Silloin oli melkein yö, sauna oli jo viilennyt, sanoin ilma ja melkein kaikki siirtyivät yläkertaan pelaamaan ties mitä. Mari oli vielä uimapuvussa, oli unohtanut farkkunsa saunan pukuhuoneeseen. Lähdin seuraksi hakemaan koska ei huvittanut yksin odottaa. Marikin  manasi samaa asiaa ja halusi mieluummin jutella. Naapurin Mikko kuului kaukana tekevän puutöitä.

En sitten tiedä kuinka se sitten tapahtuikaan mutta yhtäkkiä me olimme sylikkäin. Paikka oli aika mainio;  Huomasin orastavaa virkeyttä jalkovälissäni mutten antanut sen häiritä sopuisaa hetkeä, eikä ilmeisesti Marikaan.Mari oli sellainen ujo. Ja minuakin ujostutti. Ja kiihotti. Hyväilimme toisiamme.

Juttelimme välillä pehmoisia ja välillä ihan asiaakin. Sitten yhtäkkiä, siinä istuessaan hajareisin sylissäni Mari katsoi rajusti kaukaisuuteen ja pian tunsin taakseni  kuinka Mikko oli seläntakanani, pian hän hieroi rintojani  ja hänellä seisoi. Suutelimme Marinkaa ja Mikko laitoi minut kontilleen ja työntyi sisälleni.Se oli kiihkeä pano.Sitten hän otti Marin varovasti syliinsä ja nai häntä hellästi.  Sitten taisimme tuijottaa kaikki toisiamme aika vakavina ja vakaina. Sen jälkeen kumpikin me Marinkaa tiesimme ettei tätä kerrottaisi kavereille huomenna tai koskaan. Pussasimme uudelleen ja sovimme siinä ohessa että voitais laittaa sauna uudelleen päälle. Kävimme uimassa tai siis pikemminkin huuhtomassa itsemme järven lämpimässä vedessä.

Täytyy sanoa että siinä seuratessani huomasin jännittäväni, koska tyttönä minulla ei todellakaan ollut kokemusta katsoa miten mies ottaa naisen vieressä. Menin vielä saunaan ja kuulin kuinka Mari voihki nautinnosta.Näin miten häntä naitiin hartaasti takaapäin. Kalu näytti niin isolta pikku pillussa, että melkein hirvitti. Tiesin kuitenkin Marin nauttivan ja hymyilin.

Yhteinen ilomme oli varmasti harvinainen ja kummallinen mutta tilanne oli tullut niin luontevasti ettemme kumpikaan ihmetelleet maailman merkillisyyttä.Äänet vaimeni.

Näin saunan  ikkunasta miten Mikko hieroi  nenäänsä  Marin  pehmeään pimppiin. Ja  alkoi hiljaa puhista ja vääntelehti aina kun nenä painui vakoon syvemmälle . Pyöritteli, nyökyttelli ja paineli niin tunnollisesti kuin pystyin. Mikko laittoi kädet Marin takaraivolle  ja painoi päätä vähän väliä. Sitten Mari nosti  hoikat jalkansa sivulle koukkuun, myötäili lantiollaan nenän tahdissa ja huohottaen. Tunsin tyytyväisyyttä Marin heittäytyessä orgasmiin. Riemunhuudahdukset kaikuivat kiukaassa asti kun Marin silmiään tiukasti kiinni pitäen laskeutui Kiihkoon. Itsellänikin oli rauhallinen olo, vaikka alkoi myös tekemään kalua.

Hiippailimme yöuinnille. Keskikesän aurinko näkyi kajona horisontissa. Pehmeä järvivesi tuoksui lumpeille ja kaislalle ja rauhoitti onneksi jalkovälinikin. Ilta olisi ollut ihana niinkin, täytyy sanoa.

Saunan pukuhuoneessa Mari halusi antaa minulle lohdutuspalkinnon.Huokailin mielessäni katsellessani välillä Marin suloista vartaloa. Kahden tasaisen pyören kummun päältä uimapuku taittui kauniina kaarena kohti jalkoväliä…

Ovi kävi ja Mikko ja hänen ystävänsä tulivat myös pukuhuoneeseen. Huomasin, että heillä seisoi.
Aino

0700930 75
puhelunhinta 2,53 €/min + pvm
Qt Pl84 Oulu50

Yksi kommentti artikkeliin ”Seksi muistoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s