Ryhmäseksi juttuja mökillä

Eräästä keskikesän illasta on jo ihan liian kauan, mutta muistan ja muistelen sitä enemmän kuin muita lukioajan tapahtumia.

Meitä oli varmaan yli kymmenen, tyttöjä peräti enemmän kuin poikia vaikka nyt olivatkin parhaan kamuni mökkibileet, jotka oli alun perin omistettu vain pienen tyttöporukan naisten illaksi. Olen ihan varma että kaikilla oli tosi hauskaa, koska tuolloin nuorena ei kenenkään kuviot olleet kauheen lukkiutuneet vaan kaikki näki elämässään enimmäkseen jotain hyviä ja jänniä odotuksia tai miten sen yksinkertaisesti sanoisi. Siis oltiin tarpeeksi vanhoja olemaan miettimättä vain itseämme mutta tarpeeksi nuoria tuntemaan omat ja toistemme pienet vireet… Voi ne juhlat kyllä muistan pitkään. Paikalle sitten tuli naapuri kylän nuoria miehiä, huomasin heti että komeita poikia olivat… ja minulla alkoi tekemään mieli..

0700930 75
puhelunhinta 2,53 €/min + pvm
Qt Pl84 Oulu50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s