Puhelinseksi – viihdelinja

Puhelinseksi – viihdelinja

Puhelinseksi on oma taiteenlajinsa. Fantasioiden rajattomuus yllättää iloisesti. Kahta samanlaista puhelua ei ole. Mielestäni on turhan kliseistä puhua huohottavista ja voihkivista puhelintytöistä. Harva haluaa pelkkää ääntelyä ja minä en vaivaudu läähättämään turhaan. Valitsen paikkani niin, että voin voihkia nautinnosta. Käteni hyväilee ”huvikumpua” useammin, kuin arvaatkaan. Pidän näistä verovapaista nautintoeduistani erityyisen paljon.

Ne sulostuttavat sateistakin päivääni. Kukaan ei voi viedä niitä minulta. Joku rontti luulee välillä tekevänsä kovinkin fiksusti, pyytäessään minut hyväilemään itseäni ja juuri, kun olen vasta nousemassa kiiman lyö luurin kiinni. Ehei et onnistu pilaamaan hetkeäni – jatkan jos mieleni tekee. Ja sitä paitsi olen oppinut nauttimaan myös itseni kiusottelusta. Toisin sanoen leikittelen itselläni pitkin päivää. Vien itseni hurmokselliseen tilaan useampaan otteeseen nousematta kuitenkaan kliimaksin huipulle. Ja kun oloni käy oikein tukalaksi – hakeudun varmaan seksiseuraan vakipanoni, asiakkaani tai itseni kanssa ja päästän kaikki höyryt ulos. Keinoja kaihtamatta. Ehkä mä seuraavassa postauksessa esittelen lelulaatikkoni aarteita.. tai jopa uusimpia hankitojani jos paketti nakkipiilosta on tullut.

 

Linjalla ollaan 0700 – 930 75

Seksiseuraa povekkaalta
Seksiseuraa povekkaalta

Iisa & Aino – Ilona

Puhelunhinta 2,53 €\min + pvm

♥♥♥♥♥♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s